ALTRES SERVEIS

Per tal de facilitar alguns aspectes organitzatius a les famílies, és a dir, amb l'objectiu de conciliar els horaris laborals dels pares sense deixar els fills desatesos, l'AMPA ofereix els serveis següents:

ACOLLIDA MATINAL: els pares poden deixar els fills de 8:00h a 9:00h, o de 8:30h a 9:00h al centres sota la vigilància d'una monitora que està contractada per l'AMPA.

CASALET SETMANA SANTA: durant els cinc dies de Setmana Santa en què no hi ha escola ni son festius, els pares poden deixar els seus fills als matins.
L'organització és a càrrec de La Petita Col.

CASALET JORNADA INTENSIVA JUNY: durant les dues setmanes de junt en què l'horari escolar finalitza a les 13:00h, l'AMPA ofereix als pares la possibilitat de deixar els fills de 15:00h a 17:00h.
Aquest Casal està organitzat per La Petita Col.

CASAL ESCOLES OBERTES JUNY: també a través de La Petita Col, l'AMPA ofereix la possibilitat de deixar els fills a l'escola els matins la última setmana de juny.

CASAL SETEMBRE: per primera vegada l'Ampa, a través de La Petita Col, ha ofert a les famílies un casal per la primera quinzena de setembre.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada