MENJADOR

L’AMPA porta la gestió del Menjador de l’Escola i també de la Llar d’Infants Passeig de les Oques.
L’objectiu de la Junta és potenciar els productes locals, de qualitat i en la mesura del possible, ecològics.

Seguint aquesta línia, s’han anat introduint diversos aliments locals, ecològics i de temporada, com són:

-El iogurt ecològic de Campllong
-El pa de Fortià
-La carn ecològica de vaques de l’Albera
-Ous de gallines camperes de Can Bech (Castelló d’Empúries)
-Sofregit de tomata casolà
-Pomes ecològiques de Bio Bosch (Sant Pere Pescador)
-Mandonguilles casolanes de Can Morera (Castelló d’Empúries)
-Fruita de temporada

Una altra modificació important que s’ha dut a terme ha sigut la contractació d’una monitora per tal que fes activitats que dinamitzessin les estones de pati. Cal dir que els resultats han estat altament satisfactoris.

També s’ha contractat els serveis de l’Associació de menjadors escolars ecològics que és una entitat que ofereix assessorament i formació a gestors de menjadors escolars que optin per una orientació local i ecològica. La finalitat d’aquest contracte és continuar millorant la qualitat del servei.

Mica en mica, es va ampliant l’oferta d’aliments indicats per la mainada que té intolerància al gluten, com per exemple el pa i el gelat.

Tots aquests canvis s’han realitzat sense incrementar el preu del menú, recordem que el preu del fixes és de 5’60€ menú/dia i el preu dels eventuals és de 6’50€/dia.

Aprofitem per agrair la feina que fan totes les persones que treballen al servei del menjador del Ruiz Amado, i que cada dia fan que les nostres nenes i nens gaudeixin d’un menjar i d’un servei de monitoratge bo, divertit i de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada